Godmorgon | Your dream is my reality

Your dream is my reality

Annons

Godmorgon

Just nu sitter jag här vid datorn och gör så lite som möjligt. Det känns som söndag idag fast att det är måndag.. Men faktiskt ganska skönt att man är ledig idag. Men imorgon börjar allvaret igen, 10-18. Sen vet jag inte om jag var ledig onsdag eller skulle jobba för min kollega då, får se om hon kom tillbaka från semestern då eller om det var på torsdag. Sen på torsdag så ska vi på pilgrims mässa efter jobbet i malmö, jag slutar dock 15 så får se vad jag ska underhålla mig på stan med. Så det är hur min vecka ser ut änsålänge, inga speciella planer men det kanske dyker upp något mer. 

 

Massor av snyggt på nelly, missa inte! Jag har beställt lite som troligtvis kommer i veckan, dock från andra ställen. Men har kikat en del här med, men jag får hålla mig lite 😉 Fick ju precis två plagg från miinto.se också, som jag visar er senare. Ett par byxor och en tröja.

Hur snygg?! 
Perfekt nattlinne. http://myshowroom.se/?u=/l/29/10718/16973

248038-0047_1248038-0047_2

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats